Bemutatkozás

Kedves látogató!

Harmadik generációs tűzoltóként, nagy örömömre szolgál, hogy partnereimmel együtt azon dolgozhatunk, hogy kicsi és nagy tűzoltó, a mindennapokban is örömmel hordhasson olyan ruházati termékeket vagy használjon olyan tárgyakat, ami a legközelebb áll hozzájuk. Az oldalt azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik személyre szóló, egyedi vagy igazi „tűzoltós” ajándékot keresnek. Legyen szó egy bajtársunkról, egy szerettünkről, barátunkról vagy csak a kollégánkról. Termékeink folyamatosan bővülnek; így újra és újra megújuló „meglepetésekkel” örvendeztetjük meg az ide látogatókat. Reméljük a keresgélésben sok örömöt találnak, és tán mosolyt csalhatunk az Önök arcára is. Jó példákkal jár előttünk sok ország. Így palettánkon –természetesen a hazai mellett- találhatók német, olasz és amerikai mintákkal készült termékek. Kedves Látogató, bízunk benne, hogy jó és hasznos dolgokat talál majd az oldalon és hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel és nagy szeretettel:
Illés Kata
Ügyvezető

A cég története

J„Jótékony a tűz ereje, amíg az ember bír vele!” - Schiller

Jó pár éve irigykedve néztem a német tűzoltókat, milyen jó ruháik, pólóik vannak. Keresgélni kezdtem itthon; hátha találok én is magyar felirattal valamit. Nem jártam sok eredménnyel! Először magamnak készítettem pár pólót. Majd, amikor sokan kérdezgették, hol vettem a pólómat; jött az ötlet, hogy létre hozok egy ilyen web-boltot. A piackutatást gyakorlatilag már elvégeztem. A tavalyi év őszére eljutottam odáig, hogy cégformába öntsem ötleteimet; majd elkezdtem a beszállítókkal a tárgyalásokat. Reményeim szerint sikerült olyan palettát összeállítani, amiben mindenki megtalálja a számára hasznos dolgot. Sokan teszik fel a kérdést, hogy nőként, miért vonzódok a tűzoltókhoz és a termékeket miért tartom olyan fontosnak? Erre mindig mosolyogva röviden csak annyit szoktam válaszolni: „Genetikailag vagyok bekódolva!” Bővebben: a Nagyapám kezdte a családban a tűzoltást, majd folytatta az anyukám, az apukám, a keresztanyám, a nagybátyám és persze a család barátai is ebből az egyenruhás körből került ki. Az első nóta, amit a nagypapa megtanított: az „Ég a babám háza, megyek oltani én is” volt. Így pici lányként már megszerettem a tűzoltókat. Bátran mondhatom, hogy akkor kezdődött ez a vég nélküli szerelem és tisztelet, amit a szakma, a hagyomány, a tradíció és az önzetlen, másokért dolgozó önkéntesség jelent nekem. Nem egy letűnt, elfeledett, a történelem süllyesztőjében végzett eszmeként kezelem a Tűzoltó mozgalmat, hanem munkámmal és a cég termékeivel tisztelegni szeretnék egy 150 éves szervezet előtt.

Termékeink

A LEGKISSEBBEKTŐL A LEGNAGYOBBAKIG

Termékeink folyamatossan bővűlnek. Megpróblunk minden igényt kielégiteni, ha valami egyedire vágysz akkor a legjobb helyen vagy. Amennyiben nem találod meg álmaid ajándékát írj nekünk és mi megpróbáljuk azt beszerezni.

Pólók
Bögrék
Kulcstartók
Termoszok
Táskák
Irószerek
Stb...

Egyesületek és Önkormányzati Tűzoltóságok részére egyedi termékek tervezését, rövid határidővel vállaljuk.